5
Rated 5 out of 5
5 din 5 stele (bazat pe 5 păreri)

Având în vedere restricțiile impuse ca urmare a pandemiei de Coronavirus, vă recomandăm să verificați site-urile organizatorilor pentru informații actualizate privind desfășurarea acestora.


5
Rated 5 out of 5
5 din 5 stele (bazat pe 5 păreri)
Excelent100%
Foarte bun0%
Mediu0%
Slab0%
Foarte slab0%


Spune-ne părerea ta


Ce au zis ceilalți participanți?

Cheia curselor de Trail

Rated 5 out of 5
01/03/2019

Traseu superb, mai ales la Semi, organizare foarta buna, intelegere si empatie din partea organizatorilor si voluntarilor, puncte de alimentare de nu-ti vine sa mai pleci mai departe 🙂
P.S. Semimaratonul e mai greu decat maratonul(daca nu cumva o iei gresit pe traseul de ultra la coborarea de pe vf Ciucas 🙂 )

Claudiu

Vreme superba in septembrie cu peisaje magice

Rated 5 out of 5
27/02/2019

Peisajele sunt magice, traseul e bine marcat si foarte frumos , dar ceva mai greu pe portiunea de coborare cu pietris (unde se aluneca). Organizarea este foarte buna si atmosfera energizanta. Pana acum, este competitia care mi-a placut cel mai mult.

Luoana

Un standard de organizare greu de egalat

Rated 5 out of 5
26/02/2019

Taxa de participare decenta
Kit configurabil si consistent
Trasee dificile (cel putin la semimaraton)
Organizare impecabila din toate punctele de vedere

Enescu George

Traseul meu preferat

Rated 5 out of 5
25/02/2019

Este traseul meu preferat de alergare montana. Drumul prin canion si coborarea de pe varful Ciucas sunt tronsoanele pentru care merita participarea la tura lunga. Am participat de 3 ori la acest maraton si de fiecare data vremea a fost perfecta. La fel si organizarea!

Sorina

Peisaje frumoase si puncte de alimentare bogate

Rated 5 out of 5
25/02/2019

Am participat la toate probele, mai putin la cea de copii 🙂 Traseul este frumos, este marcat bine, iar punctele de alimentare au tot ce iti doresti.

George V.